English week

English week в Семенівському навчально-виховному комплексі №1 імені М.М. Хорунжого

Англійська мова… Така проста і складна водночас, вона асоціюється з аристократизмом, королевою і Біг-Беном. Аналізуючи сучасне сьогодення, робиш висновок, що знання англійської не розкіш, а необхідність.

Прикладом цього є проведення English week в Семенівському навчально-виховному комплексі №1 імені М.М. Хорунжого. А організували його вчителі англійської мови Підгорна А.Г, Чигринець Н.О та Кай М.В.

Так 23 березня у стінах нашого закладу відбувся Englishvision, задоволенню учнів, присутніх та вболівальників не було меж.

Всі заходи, що проводилися протягом Тижня дали змогу всім бажаючим учням проявити себе. Мета була досягнута, адже школярі, дійсно, отримали естетичне задоволення та поглибили свої знання з іноземної мови.

Діти співали, танцювали, своїми рухами передавали те, що хотіли сказати. «Dancing is the language you can speak with everyone» – Танці це є також мова, за допомогою котрих ти можеш розмовляти.

З великим задоволенням діти готувалися до цього заходу – адже всі вони розуміють, що розмовляти англійською – дуже престижно і модно, бо Україна – це Європа!

Дякуємо нашим учням за активну участь у проведенні Тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати! А вчителям іноземної мови – творчих здобутків і гарних учнів!

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 514

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.