Хвилююча довгожданна мить….

Хвилююча довгожданна мить….

Все вирує, цвіте і буяє,
Червень вішає квіти в саду,
9 років шкільних проминає,
Я на зустріч із юністю йду.

Чи є ще зворушливіше свято у шкільному житті, ніж випускний. Мабуть, немає… Воно особливе, замішане на любові, журбі й радості. Це свято прощання з дитинством, із прекрасними шкільними роками, які, на жаль, не повторюються.

Так, ще будуть коледжі, інститути, університети, іспити, хвилювання, вручення дипломів, але це все відбуватиметься на іншому рівні світосприйняття.

/Files/photogallery/884/SDC16555.JPGБагато учнів останнім часом залишають школу після закінчення 9 класу, тому урочистість, присвячену врученню свідоцтв про базову загальну середню освіту, знедавна називають випускним. Саме ця подія 13 червня зібрала в актовій залі Семенівського НВК №1 імені М. М. Хорунжого батьків, вчителів і дев’ятикласників.

/Files/photogallery/884/SDC16615.JPG Красиві, схвильовані, життєрадісні й зовсім дорослі вони зайшли до зали під оплески присутніх, і мало вірилося, що перед нами чотирнадцятилітні діти. Були і сміх, і квіти вдячності, і сльози радості блищали в дитячих очах…

/Files/photogallery/884/SDC16603.JPG

Ще довго після закінчення свята дев’ятикласники не могли залишити школу: фотографувалися на пам’ять з однокласниками, вчителями, спілкувалися, розглядали додатки до свідоцтв.

/Files/photogallery/884/SDC16616.JPGДивлячись на них, думалося: ми відпустили у доросле життя прекрасних дітей. Кожен з них неодмінно знайде своє місце в ньому. Восени шкільний дзвоник покличе до школи тих, хто продовжить навчання у десятому класі. І у них буде ще цілих два роки неповторного шкільного життя, буде час набратися сили, зміцнити крила для високого польоту.

Кiлькiсть переглядiв: 629

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.