Інавгурація президента учнівського самоврядування

15 грудня 2017 року у Семенівському НВК №1 імені М.М. Хорунжого трапилася знакова подія – перша в історії інавгурація президента учнівського самоврядування. На посаду президента самовисувалися кілька достойних кандидатів, які запропонували нові ідеї, розробили свої програми і проекти, сміливо виступали перед виборцями і відповідали на запитання.

За підсумками голосування учнів 5-11 класів Президентом учнівського самоврядування став учень 10-А класу Бутенко Ігорь, віце-президентом – учениця 10-Б класу Проскурня Вікторія, прем’єр-міністром – учениця 9-Б класу Степаненко Альбіна. Сьогодні на церемонії інавгурації новообраний президент, поклавши руку на Статут школи склав присягу на виконання своїх обов’язків.

Шкільній громадськості була також представлена рада міністрів школи – міністром освіти і науки стала Романенко Валерія (10-А), міністром спорту - Михасько В’ячеслав (10-А), міністром культури і дозвілля Курас Катерина - (10-Б), міністром волонтерської діяльності – Бадьор Віталія (10-Б), міністром новин і ЗМІ – Рудич Яна (9-Б), міністром шкільних внутрішніх справ – Качаненко Євген (10-Б).

Спільнота цих активних хлопців і дівчат – це команда тих, хто здатний думати, вирішувати і робити все можливе для блага нашого шкільного життя. Тому бажаємо всім успіхів і творчого натхнення у нелегкій діяльності.

Фотозвіт
Рудич Яна міністр новин і ЗМІ учнівського самоврядування Семенівського НВК №1 імені М.М. Хорунжого
Кiлькiсть переглядiв: 654

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.