Свято останнього дзвоника у НВК

Ось і продзвенів останній дзвінок. Радісне і водночас сумне свято для випускників. Зовсім скоро вони відлетять у вирій самостійного життя. Школа проводжає своїх дітей і бажає їм щасливої дороги. Для них прозвучало

багато побажань від друзів, учителів. На святі були присутні селищний голова Людмила Милашевич , депутат обласної ради Володимир Куцовол та архімандрит Олексій. Інтелектуально обдаровані учні школи: Шелех Анастасія, Наухатько Ігор, Кабачок Руслан, Кулінич Анна, Литвиненко Софія, Сокрута Олександр, Проскурня Вікторія, Чернецька Вікторія, Курас Катерина, Пасько Тетяна, Календарь Наталія отримали грошові нагороди від Семенівської селищної ради та Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА.

Сьогодні вперше у навчальному закладі з ініціативи членів учнівського самоврядування були проведені цікаві заходи. Учні початкової школи стали учасниками художньої виставки «Ура, канікули!». Школярі 5-7-х класів змагалися з міні-футболу. Для тих, хто захоплюється тенісом, відбувся дружній турнір. Старшокласники та всі бажальники взяли участь у флешмоб-фестивалі.

Із чудовим та радісним настроєм завершилося свято.

За роботу з обдарованими учнями вчителька української мови та літератури Заложчик Зоя Володимирівна нагороджена Почесною грамотою Полтавської обласної ради.

Фото миттєвості

Кiлькiсть переглядiв: 731

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.