Хода за свободу

В Україні 18 жовтня проходить Всесвітня щорічна акція «Walk for Freedom /Хода за свободу». Ми, як небайдужі люди, долучилися до акції щоб об’єднати зусилля для подолання хвороби 21-го століття – сучасного рабства. «Хода за свободу» – це мовчазна хода, яку організовують вже 5 років. Таким чином учасники ходи протестують проти рабства жінок, чоловіків та дітей.

Основна мета акції – показати суспільству, що в сучасному світі й досі існує торгівля людьми.

Учні підготували плакати та зібралися на подвір’ї школи для того, щоб висловити свій протест проти проявів сучасного рабства.

З ініціативи соціального педагога закладу Жанни Ковері до інформаційної кампанії Європейського дня боротьби з торгівлею людьми приєдналися фахівці центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Семенівської селищної ради, інспектор з ювенальної превенції Тарас Сьокало, заступник начальника відділу Семенівського бюро правової допомоги населенню Олена Вареник, представник служби зайнятості населення Тетяна Баранцова. Вони актуалізували увагу присутніх на питаннях, які стосуються захисту прав дітей і правил поведінки при виїзді за кордон, щоб не потрапити в пастку під назвою «Торгівля людьми – сучасне рабство»

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 635

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.