Оголошення про прийом документів від батьків майбутніх першокласників у 2023 році

Прийом документів дітей до 1-х класів на 2023-2024 навчальний рік розпочато з 1 лютого 2023 року (наказ по ліцею від 31.01.2023 року).

Зарахування до 1-го класу здійснюється на підставі :

1. Заява про зарахування встановленого зразка (заповнюється під час подання документів). До заяви має бути пред’явлено документ, що посвідчує особу заявника.

2. Копія свідоцтва про народження дитини (під час подання копії пред’являється оригінал відповідного документа).

3. Оригінал або копія медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду», затвердженої наказом Міністерства охорони здоров’я України від 16 серпня 2010 року № 682. (Відсутність медичної довідки станом на 31 травня 2023 року не є підставою для відмови у зарахуванні. Медичну довідку Ви зможете подати до 23 серпня 2023 року включно.)

4. Оригінал або копія карти щеплень.

5. Будь-який документ, що підтверджує місце проживання дитини:

 паспорт одного з батьків,

 довідка про реєстрацію місця проживання,

 довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи,

 документ, що засвідчує право власності чи користування житлом,

 акт обстеження умов проживання,

 будь-який інший офіційний документ, що підтверджує місце проживання.

Також Ви повинні підписати згоду на обробку персональних даних дитини для використання в електронних базах та, за бажанням, – згоду на фото/відеозйомку дитини.

Присутність дитини під час подання заяви про зарахування не є обов’язковою!

Якщо у Вас немає можливості власноруч подати заяву та документи для зарахування, Ви можете направити їх електронною поштою на адресу школи.

Для цього напишіть заяву за зразком, зробіть її скановану копію чи фотокопію та разом зі сканованими копіями свідоцтва про народження дитини, довідки 086-1/о, документа, що підтверджує місце проживання дитини, надішліть електронною поштою на адресу школи sem_nvk1@ukr.net

(Зразок заяви)

Якщо Ви маєте довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи і не маєте свідоцтва про народження дитини, це не буде перешкодою для зарахування.

Нагадуємо про відповідальність батьків за надання ДОСТОВІРНОЇ інформації!

Кiлькiсть переглядiв: 222

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.