«Молодь обирає здоров'я»

«Молодь обирає здоров'я»

25 березня 2016 року був проведений районний етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров'я».

Фестиваль-конкурс щорічно проводиться з метою популяризації та пропаганди серед молоді здорового способу життя, запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі.

Учасниками заходу стали 6 команд Семенівського району.

Свою обізнаність у справі збереження життя та здоров’я, дбайливого ставлення до свого здоров'я, розповсюдження елементарних знань з гігієни, попередження важких захворювань команди продемонстрували під час виступів, вміння передати свої знання і погляди засобами образотворчого мистецтва – під час конкурсу плакатів. У рамках фотоконкурсу були представлені роботи юних фотографів, на яких зафіксовано найкращі моменти життя здорової людини і докази згубного впливу шкідливих звичок.

Кожна команда підготувала та представила літературно-музичну художньо-спортивну міні-композицію, спрямовану на популяризацію переваг здорового способу життя, формування в молоді безпечної поведінки, збереження власного здоров’я та здоров’я оточуючих.

Загалом усі учасники фестивалю-конкурсу сказали своє вагоме слово на підтримку здорового способу життя. Сподіваємось, що така агітація дасть позитивний результат.

У підсумку переможцями районного етапу Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я» стала команда «Тайм-аут» Семенівського навчально-виховного комплексу № 1 імені М.М. Хорунжого

Склад команди«Тайм-аут»:

Назаренко Марія;

Бадьор Віта;

Миронова Діана;

Кабачок Руслан;

Киба Валерія;

Каян Руслана;

Пасько Андрій.

Вітаємо юних переможців і зичимо їм вдалих проектів та нових перемог!

Кiлькiсть переглядiв: 532

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.