День знань

1-А класДень знань - свято щорічне, однак кожного разу його святкуємо по-особливому. Урочисті, в святковій формі діти з хвилюванням очікують на перший урок. Бо ж, шкільні роки - це час перших досягнень, надій, дружби та ще одна сходинка у доросле життя.

Перший дзвоник — традиційне свято школярів, які розпочинають навчання. День знань для одних пролунав вперше, а для інших - востаннє і поставить крапку в багаторічному навчальному марафоні з усіма його уроками і змінами, контрольними роботами та домашніми завданнями.

Навчально-виховний комплекс №1 імені М.М.Хорунжого цьогоріч прийняв 45 першокласників.

Настає найурочистіша мить цього свята. Хочеться наголосити на тому, що у нас уже другий рік поспіль двійнята-першокласники обходять з дзвоником всю лінійку, сповіщаючи про початок навчального року.

Під звуки музики, майбутні випускники, ведуть за руки першокласників. Вони чемно стають в рядочок. Для них, цей перший дзвоник у своїй рідній школі буде востаннє, бо через рік розлетяться по світу на навчання.

Дзвени, мій дзвонику! І весело співай!

Щасливо, срібно, радісно, дитинно!

І про уроки всім нам сповіщай,

У добрий час, моя шкільна родино!

Після закінчення свята «перший дзвоник» покликав дружну шкільну родину на перший урок, тема якого «Від 1991-го і назавжди», присвячений 25-ій річниці Незалежності України.

Фото

Кiлькiсть переглядiв: 405

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.