Тиждень патріотичного виховання у нашому навчальному закладі

Тиждень патріотичного виховання у нашому навчальному закладі

З 10 жовтня по 13 жовтня проводився тиждень патріотичного виховання «Славні хлопці-українці» відбулися виховні години, відеолекторії. А саме: «Його доля маками заквітла», був запрошений Шульга Євген - брат випускника нашого навчального закладу, Героя України Шульги В.О.; «Час згадати нашу славу, брате» для учнів 9-х класів.

На передодні Дня захисникаУкраїни в нашій школі відбувся урок мужності «Це мій край. І нікуди відступати». Серед запрошених гостей булиГерої АТО: В. Новохацький, В. Отченашенко, В.Сербін,С. Одновол - випускники нашого навчального закладу, які приймали участь у воєнних діях на Сході України та волонтери: Л.Даценко, Т. Рябчун. Учні читали патріотичні вірші та передивлялися відео-сюжети. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих героїв, які віддали життя за майбутнє нашої України. Випускник нашого навчального закладу Одновол Сергій розповів майбутнім нашим захисникам про те, як треба відстоювати інтереси нашої держави і бути патріотами України.

Смаколики на передовПісля закінчення уроку одинадцятикласники поклали квіти до меморіальних дошок наших випускників В.Шульги та С.Семенченка.

У ході тижня у нашому навчальному закладі відбулася акція «Смаколики на передову», усі учні долучилися до акції і зібрали продукти харчування для наших героїв-односельців. Та зустрілися у штабі волонтерів з Валерієм Даніленком- воїном АТО.

Дякуємо всім небайдужим!

Фото

Кiлькiсть переглядiв: 808

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.