Вітання зі святом

Шановні дівчата, жінки та бабусі! Уся країна готується до Свята Весни, Краси та Жіночності. Давайте не забувати , що слабка стать, насправді, рушійна сила, яка здатна дарувати натхнення, волю до життя, силу та впевненість.

Варто згадати, що дане свято носить, в першу чергу, характер рівності та боротьби за свої права. У 1857 році жінки вперше колективно наважились показати своє незадоволення, наголосити на дискримінації, вимагати рівних прав з чоловіками. Це стосувалося, перш за все, розміру заробітної плати та тривалості робочого дня.

Дещо пізніше, у 1910 році 8 березня отримало статус свята, яке почали відзначати у народі. А у 1975 році ООН офіційно визнало 8 березня Днем Боротьби за жіночі права. З тих пір, ми кожного року вітаємо усіх знайомих представниць слабкого полу з міжнародним жіночим днем.

Традиційно, хочемо щиро привітати усіх жінок нашої країни з Святом Весни, та побажати їм міцного здоров'я, кар'єрного зростання, натхнення, радості та кохання. Щоб кожен день приносив лише позитивні емоції, а життя складалося якнайкраще.

Бажаємо зустріти цю весну з великими надіями і світлими очікуваннями, з добрими мріями і щирими почуттями. Нехай в душу пробивається перше тепло весняних променів, нехай серце наповнюється весняним натхненням і бадьорістю.

Адміністрація

Кiлькiсть переглядiв: 132

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.